Gå til indhold

Julehilsen

Tak for året, der gik

I et år, der på mange måder har været noget helt særligt, og som har budt på store udfordringer, sender forbundsnæstformand Verne Pedersen en stor tak til lederne for deres kæmpestore indsats.

14. december 2021

Artikel
RM_verneB.jpg

Vi siger snart farvel til et år 2021, der på mange måder har været et helt særligt år. Et år, hvor I ledere har leveret en ekstraordinær og imponerende indsats.

Landet har i perioder været lukket ned med stor utryghed og usikkerhed hos både børn, unge, voksne, forældre, netværk og medarbejdere. Men hos jer blev der ikke lukket ned. De socialpædagogiske indsatser og arbejdspladser skulle fortsat leveres og fungere. Og det er med stor stolthed, at jeg og Socialpædagogerne ser på, hvordan I – de socialpædagogiske arbejdspladser – klarede det og stadig i dag håndterer konsekvenserne af pandemien.

Det er tydeligt, at socialpædagogisk faglighed og ledelse virkelig har gjort en forskel. Der var og er en kæmpe ansvarsfølelse og en enorm kreativitet for at få hverdagen til at fungere under svære forhold – og for at få alle med. Det er faglighed og professionel ledelse. Derfor vil jeg gerne sende en stor tak til jer for at holde Danmark åben, der hvor det ikke må lukke.

Forudsætningen for kvalitet er, at vi har ledere og medarbejdere med uddannelse og de rigtige kompetencer til at levere faglige indsatser af høj kvalitet. Netop dette har Socialpædagogerne stort fokus på. Bl.a. kæmper vi for et uddannelseskrav på de socialpædagogiske arbejdspladser.

I det nye år glæder vi os til at tilbyde masser af nye initiativer, arrangementer og medlemstilskud målrettet jer og kommende ledere. Og du kan altid finde relevant nyt til ledere på sl.dk/ledere og i vores nyhedsbrev Ledernyt.

Rigtig glædelig jul og godt nytår

Verne Pedersen, forbundsnæstformand Socialpædagogerne

 

Bliv medlem