Gå til indhold

Podcast

Pårørendesamarbejde

Hvad skal der til for at få et godt samarbejde med en borgers pårørende? Det kredser denne podcast om, når du kan høre om både socialpædagogens rolle, den pårørendes sorg, og borgerens ret til selvbestemmelse

20. december 2021

Podcast
Pårørendesamarbejde.png

Forfatter: Frederikke Halling Hastrup

Foto: Ricky John Molloy

Pårørendesamarbejde er for mange socialpædagoger en del af hverdagen. Men hvordan skaber du den gode dialog og imødekommer både de ønsker og frustrationer en pårørende måtte have - samtidig med, at du holder fast i din socialpædagogiske faglighed? 

I podcasten får du inspiration til, hvordan du griber det gode samarbejde an, du bliver klogere på, hvad det vil sige at være pårørende, og får eksempler på, hvordan du kan støtte borgeren i retten til selvbestemmelse.

 Sådan lytter du:

 

Medvirkende:

Hanne Gullestrup, forfatter til bogen "Pårørende på tværs", underviser og pårørende 
Elena Jacobsen, socialpædagog og afdelingsleder på Bostedet Chr. X Allé 
Helle Bak Hansen, socialpædagog og medarbejderrepræsentant i pårørenderådet på Bostedet Chr. X Allé

Tilrettelæggelse og produktion: Mie Brandstrup, Genlyd Podcast

Bliv medlem