Gå til indhold

#socialpædagog

Klar til mit drømmestudie

1. september tjekker Freja Schnuchel Træholt Jørgensen ind på sit drømmestudie - UCN Hjørring. Og hun er ikke i tvivl om, at hun skal gå den social- og specialpædagogiske vej

7. september 2020

Artikel
Freja studerende.jpg

Forfatter: Tina Løvbom Petersen

Foto: Privat

Jeg hedder Freja Schnuchel Træholt Jørgensen, jeg er 19 år gammel – og 1. september starter jeg som pædagogstuderende på UCN Hjørring. Jeg kommer direkte fra min HF, for jeg vil gerne i gang med det, jeg brænder for: at blive uddannet til at hjælpe børn og unge med psykiske eller fysiske udfordringer.

Jeg har selv oplevet at få hjælp som yngre. Både i folkeskolen, hvor jeg havde svært ved at koncentrere mig – og gennem et ophold på et julemærkehjem, som jeg husker som nogle af de bedste måneder i mit liv. De redskaber, jeg har fået til at arbejde med mig selv, er dem, jeg nu gerne vil bygge videre på i uddannelsen. Og jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg skal gå den special- og socialpædagogiske vej. 

Jeg glæder mig vildt til at komme i gang – og jeg håber at opleve et studiemiljø præget af kampgejst og sammenhold. Men indrømmet – jeg har da også lidt sommerfugle i maven, fordi det hele er lidt ukendt, og fordi det jo er spændende, om jeg klikker med de mennesker, jeg nu skal læse sammen med.

Bliv medlem