Gå til indhold

Det jeg ser

Kia er god til at presse mig lidt

Heidi Christensen Storck er studerende og i gang med sin anden praktik, hvor hun har Kia Cassøe Hausnap Jensen som praktikvejleder

30. september 2020

Artikel
bagsiden.jpg
Studerende Heidi Christensen Storck fortæller som sin relation til sin praktikvejleder og kollega Kia Cassøe Hausnap Jensen

Jeg er i gang med min anden praktik i huset Lobæk, som er en del af aktivitetstilbuddet Vongshøj under Handicap Løgumgård – og her har jeg stor glæde af min vejleder, Kia.

Hun er god til hele tiden at spørge, hvordan jeg bruger min faglige viden, og på den måde hjælper hun mig med at koble teorien til hverdagen. Og så formår hun også at rykke mig lidt hele tiden. Når jeg står i situationer, hvor jeg tænker, ej, det tør jeg ikke, eller det kan jeg ikke, så lader hun mig tage ansvar og giver mig ret frie tøjler samtidig med, at hun fortæller, at hun altid er der, hvis jeg har brug for det.

Fx første gang jeg selv skulle lave morgensamling med fire beboere og finde ud af, hvad vi kunne lave i fællesskab – der gav Kia mig gode tips til, hvad jeg kunne gøre. Hun giver mig den der følelse af, at det kan jeg da sagtens klare. Selv det med at synge morgensang, hvor det normalt er Kia, som synger for – der overvandt jeg også min nervøsitet, og så gik det jo rigtig godt.

Bliv medlem