Gå til indhold

Socialpædagogernes Pris

121 indstillet til Socialpædagogernes Pris

Som noget helt nyt har medlemmerne i år haft mulighed for at indstille kolleger eller en arbejdsplads til Socialpædagogernes Pris, som uddeles senere i år. Det er resulteret i 121* indstillinger

3. august 2020

Artikel
Nyhedsmail_Website_Banner_Socialpædagogernes_Pris__v3.png

Forfatter: Malene Dreyer

Socialpædagogerne uddeler hvert andet år en pris på 30.000 kr. til en arbejdsplads eller person, der leverer høj kvalitet i arbejdet med borgerne eller styrker socialpædagogerne som faggruppe. I år har medlemmerne som noget nyt haft mulighed for at indstille kandidater til prisen.

Og mange har benyttet sig af lejligheden til at pege på en kollega eller en arbejdsplads som har fortjent at få særlig opmærksomhed for den socialpædagogiske indsats. Socialpædagogernes næstformand Marie Sonne glæder sig over det store engagement:

– Der bliver gjort et fantastisk stykke socialpædagogisk arbejde rundt omkring i landet. Jeg er glad for, at så mange medlemmer har brugt anledningen til at anerkende og synliggøre det ved at indstille kandidater til prisen, siger hun.

Forskellige nominerede
Kandidaterne spænder vidt og repræsenterer alle dele af faget. Således er der både familieplejere, tillidsfolk, ledere og studerende blandt de indstillede. Nogle er indstillet for deres faglige og personlige kvalifikationer, andre for deres kollegiale kompetencer.

Ligeledes er både små og store arbejdspladser fra socialpsykiatrien til bosteder fra udviklingshæmmede repræsenteret blandt de mange indstillinger. Nogle er indstillet pga. deres fælles kollegiale evner til at løfte i flok - andre for at have ydet en en ekstraordinær indsats i en særlig situation.

Op til fem finalister
Blandt alle indstillinger vælger et underudvalg under Socialpædagogernes Hovedbestyrelse op til fem personer eller arbejdspladser, som går videre til afstemning i Hovedbestyrelsen, der træffer den endelige beslutning.

Vinderen af prisen bliver offentliggjort på Socialpædagogernes kongres den 10.-12. november i år. Socialpædagogernes hovedbestyrelse vælger, om prisen gives til én person, eller om den skal deles mellem flere prismodtagere.

*Vi har tidligere ved en fejl i bl.a. fagbladet Socialpædagogen skrevet 146 indstillinger til Socialpædagogenes Pris - men det rigtige tal er 121 indstillinger.

Bliv medlem