Gå til indhold

Metode

Snoezel - et tilbud til alle sanser

Bliv klogere på snoezelhuse i dette afsnit af Socialpædagogernes podcast

4. juni 2020

Podcast
Topbillede_til_artikel_podcast.png

En podcast om det oprindeligt hollandsk snoezelsystem, der blev udviklet som et behandlingstilbud til udviklingshæmmede, hvor man kan skrue op og ned for, hvilke sanser, man vil påvirke. Her i landet bruges snoezelhuse af børn, unge og voksne med mange forskellige udfordringer fra ADHD, autisme eller demens til PTSD.

Vi besøger to snoezel-tilbud - et i Gentofte og et i Brøndby - for at blive klogere på, hvordan man som socialpædagog kan have glæde af at arbejde med snoezelhusets mange sanserum, der for mange borgere er et tiltrængt afbræk i hverdagen.

Sådan lytter du:

Medvirkende:

  • Andrea Hadberg, ergoterapeut i Center for Specialterapi, Gentofte Kommune
  • Christina Mortensen, socialpædagog, Job- og Aktivitets Center Nord i Gentofte
  • Cecilie Osbæck, socialpædagog Job- og Aktivitetscenter Brøndby.

Tilrettelægger: Michael Christophersen, ORDOGLYD

Bliv medlem