Gå til indhold

Det jeg ser

Jeg har verdens mest omsorgsfulde TR

Sara Razak er funktionsleder og Laura Tranekær Birk Bille tillidsrepræsentant på Lionslund – et botilbud i Brøndby for mennesker med varigt nedsat funktionsevne

8. april 2020

Artikel
Untitled-1.jpg

Foto: Privat

Funktionsleder Sara Razak om sin TR Laura Tranekær Birk Bille:

I en tid, hvor corona har ændret alle rutiner og strukturer, har min tillidsrepræsentant, Laura, spillet en helt afgørende rolle i at få en ny hverdag til at fungere. Hun stod faktisk selv til at skulle afspadsere rigtig meget, da alt pludselig blev lukket ned. Men lynhurtigt traf hun en beslutning om, at hun selvfølgelig var på. Og siden er hun gået forrest. På gulvet som socialpædagog – og som TR for kollegerne.

Da vi begyndte at rulle nye vagtplaner ud fra dag til dag, var hun den, der manede til ro med beskeden: ’Jeg tager fat i forbundet, vi finder ud af det her.’ Hun har styr på reglerne, følger hele tiden op med forbundet, når vi er i tvivl om, hvordan vi forholder os, hun skriver infomails og servicerer alle – også dem, der er sendt hjem, fordi de ikke må arbejde.

Laura formår virkelig at sikre, at alle får de informationer, de har brug for – på den helt rigtige måde. Hun yder også stor omsorg for mig som leder – fx kom hun lige forbi med en lille pakke chokolade til mig. Hun spiller en uvurderlig rolle for os alle sammen.

Bliv medlem