Gå til indhold

Coronavirus

Historier fra socialpædagogernes corona-hverdag

Under corona har socialpædagoger landet over skullet finde nye løsninger på, hvordan man leverer det nødvendige relations arbejde under sikre vilkår – og på afstand. Vi har samlet nogle af de mange gode eksempler fra socialpædagogers forandrede hverdag

8. april 2020

Artikel
Corona-strik-web.gif

Forfatter: Tina Løvbom Petersen

Foto: Sofia Busk

På Mette Mariehjemmet i Vanløse praktiserer de visuelle krammere på to meters afstand. På Jonstrupvang i Værløse har de indrettet sig, så beboerne oplever, at de er på lejrskole. Og på den sikrede institution Kompasset i Brønderslev holder man undervisning, fysiske aktiviteter og behandling i gang uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Over hele landet har corona-krisen vendt op og ned på hverdagsrutinerne for både socialpædagoger og borgere. Og overalt opstår nye kreative løsninger på udfordringer, som ingen har prøvet før. 

Vi har samlet en række eksempler på, hvordan man løser kerneopgaven - også under corona.
Download det samlede corona-tema: 

Bliv medlem