Gå til indhold

corona

Fælles kampagne: Vi er de stærkeste

Danske Handicaporganisationer og Socialpædagogerne er gået sammen om en fælles kampagne #DeStærkeste som skal vise Danmark, hvordan vi får det bedste ud af en svær situation

1. april 2020

Artikel
Nyhedmail_DeStaerkeste_1128x600.jpg
#DeStærkeste er en fælles kampagne mellem Socialpædagogerne og Danske Handicaporganisationer om fællesskab og bekæmpelse af ensomhed under corona

Forfatter: Runa Adriane Larsen

Foto: Socialpædagogerne

'Vi beder i virkeligheden de svageste om at være de stærkeste i denne tid'. Sådan lød det fra statsminister Mette Frederiksen, da hun talte om en mulig genåbning af Danmark efter påske.

Det vil mennesker med handicap, pårørende og landets socialpædagoger gerne stå sammen om at være – de stærkeste! Derfor lancerer Danske Handicaporganisationer og Socialpædagogerne nu en fælles kampagne.

Sådan kan du deltage
Vi har brug for din hjælp! Lad os vise Danmark, hvordan vi bekæmper ensomhed, imens vi holder afstand. Og hvordan vi finder på gode løsninger i en svær tid.

Fx kan du dele fællessangen fra bostedet, FaceTime-opkaldet mellem søn og mor eller andre tiltag, der viser sammenholdet på handicapområdet. Del dit billede, din video eller tekst på Facebook eller Instagram under hashtagget #DeStærkeste eller send indslaget til webmaster@sl.dk med en kort beskrivelse af indholdet.

Vi ved, at mange er udfordrede af hele coronasituationen – brud med hverdagens rammer, savn af familiemedlemmer, bekymring for smitte og socialpædagoger, der knokler for at få det bedste ud af en svær situation. Men lad os på trods af det vise statsministeren og hele Danmark, at vi kan skabe gode øjeblikke og er de stærkeste!

Bliv medlem