Gå til indhold

Danmarksturné

UDSKUDT - Dilemmadebat med Mads Steffensen: Hvad er et værdigt liv?

UDSKUDT TIL EFTERÅRET PGA. CORONA: Socialpædagoger står dagligt i konkrete dilemmaer i arbejdet, hvor man skal få kvalitet, behov og økonomi til at hænge sammen og gøre en forskel for borgeren. Hvordan skal socialpædagoger navigere i det? Det er emnet for Socialpædagogernes Danmarks-turné med tv- og radiovært Mads Steffensen

4. marts 2020

Artikel
1128x600px_Nyhedsbrev_Grafik_v3.png
Alle medlemmer er velkomne til de fem gratis arrangementer.

Forfatter: Marie Dissing Sandahl

OBS! ARRANGEMENTET ER UDSKUDT TIL EFTEÅRET PGA. CORONA. Tilmeldte deltagere får direkte besked.


Hvordan får man kvalitet, økonomi og borgernes behov og drømme til at hænge sammen? Og hvordan forholder man sig til de dilemmaer, der ofte opstår undervejs? Det vil Socialpædagogerne gerne invitere medlemmer, borgere og lokale beslutningstagere til debat på en Danmarks-turne med fem stop.

- Alle mennesker skal have et godt og meningsfyldt liv. Men manglende fodfæste i eget liv kan gøre det svært: For nogle mennesker er det fysiske eller psykiske handicaps, mens det for andre kan handle om at have det svært i livet på grund af livsvilkår eller livsbegivenheder. Oveni kan deres mulighed for at få fast livsgrund under fødderne være afhængig af politiske beslutninger, budgetter og tilbud, siger forbundsformand Benny Andersen om baggrunden for turnéen og fortsætter:

- Så hvordan kan borgerne få det liv, de ønsker sig? Og hvordan navigerer socialpædagoger, der arbejder med at støtte borgerne i at opnå det? Det vil jeg gerne diskutere med socialpædagoger, borgere der modtager støtten og de lokale politikere, der er med til at sætte rammerne for arbejdet.

Fællesspisning og debat
TV- og radioværten Mads Steffensen styrer slagets gang under debatten, hvor du også selv kan sende dit eget dilemma ind (send en mail til Socialpædagogerne her), og debatpanelet består udover Benny Andersen af formanden for Danske Handicaporganisationer Thorkild Olesen samt lokale politikere og beslutningstagere.

Der vil også være korte inspirationstaler, fællesspisning og snak på forsamlingshusmaner. Alle medlemmer er velkomne, og arrangementerne er gratis – og tag gerne en kollega med.

Datoer og steder:

 • 18. marts Nordfyns Efterskole, Søndersø
 • 23. marts: Bruunshåb Forsamlingshus, Viborg [bemærk, ændret]

 • 30. marts Vejgaardhallen, Aalborg

 • 14. april Hotel Falster, Nykøbing Falster

 • 20. april – Stranden Forsamlingshus, Brøndby Strand [bemærk, ændret]

Arrangementet er fra kl. 17.30-20.30 og dørene åbner kl. 17.00.

Du kan tilmelde dig her

Tilmeld dig fællesspisning og dilemmadebat

 • 18. marts Nordfyns Efterskole, Søndersø
  23. marts: Bruunshåb Forsamlingshus, Viborg [bemærk, ændret]
 • 30. marts Vejgaardhallen, Aalborg
 • 14. april Hotel Falster, Nykøbing Falster
 • 20. april – Stranden Forsamlingshus, Brøndby Strand [bemærk, ændret]

Tilmeld dig

Bliv medlem