Gå til indhold

Seksualitet

Seksualitet og socialpædagogik

PODCAST: Få inspiration fra andre socialpædagoger til arbejdet med seksualitet hos mennesker med funktionsnedsættelser

19. december 2020

Podcast
Topbillede_til_artikel_podcast.png

Forfatter: Mie Brandstrup

 

For mennesker med fysiske eller psykiske funktionsnedsættelser er seksualitet lige så forskelligartet som den er blandt alle andre. Som socialpædagog skal du hjælpe borgere med deres seksualitet, hvis de ikke selv kan, og det kan give anledning til både store og små dilemmaer.

Her kan du få et overblik over socialpædagogens rolle og etik i arbejdet med borgerens seksualitet

I denne podcast får du inspiration til arbejdet med seksualitet hos mennesker med funktionsnedsættelser. Vi taler med en sexolog med speciale i målgruppen og besøger bostedet Hulegården i Brøndby, hvor krop, lyst og sex ikke er tabuer.

Sådan lytter du:

 

Medvirkende

Janne Liliendal, socialpædagog og seksualvejleder på Hulegården
Susanne Larsen, socialpædagog på Hulegården

Charlotte Englund, sexolog og leder af seksualvejlederuddannelsen

Produceret og tilrettelagt af Mie Brandstrup, Genlyd Podcast
Musik: Peter Sejersbøl

Vil du have besked, når der er nye faglige podcasts om socialpædagogik? Så søg på 'Socialpædagogerne' i din podcast-app, og tryk 'abonnér' eller 'follow' - så får du automatisk at vide, når der er nye afsnit. Det er gratis.

Find alle podcasts fra Socialpædagogerne her

Bliv medlem