Gå til indhold

Kongres 2020

Hæder til faglige pionerer

I Aktivitet og Udvikling i Viborg Kommune er socialpædagoger en vigtig del i tværfaglige teams, der sætter fokus på relationer og det meningsfulde liv for ældre. Den indsats blev belønnet med Socialpædagogernes Pris og 30.000 kr.

3. december 2020

Artikel
Prisuddeling Viborg  - foto Michael Christophersen.jpg
Kredsformand i Socialpædagogerne Midt- og Vestjylland Peter Sandkvist var med, da socialpædagogerne i Aktivitet og Udvikling blev tildelt Socialpædagogernes Pris 2020.

Forfatter: Lea Holtze

Foto: Michael Christophersen

– Vi er lykkedes med at vise vejen i forhold til, hvordan man kan arbejde tværfagligt i arbejdet med de ældre, men også i forhold til, hvordan man kan bringe sin socialpædagogiske faglighed ind. Vi arbejder meget relationsbaseret. Der sidder mange ensomme rundt om i vores kommuner. Og mange af dem – især i de her tider – er bekymrede for at komme ud. Der kan vi gøre en forskel.

Sådan sagde socialpædagog Nanna Lindholdt Grøn Caroc i den video, der blev vist på kongressen i forbindelse med, at Socialpædagogernes Pris blev uddelt.

Prisen – og de 30.000 kr. – gik denne gang til Aktivitet og Udvikling i Viborg Kommune, hvor otte ud af 35 medarbejdere er socialpædagoger – og hvor de otte udfører vaskeægte pionerarbejde på et felt, der ellers traditionelt mest har fokus på pleje, genoptræning og rehabilitering.

Ud over vinderen var der tre andre nominerede til prisen – valgt ud fra 121 indstillinger.

Læs mere om de nominerede og prisvinderen på sl.dk/kongres2020

Bliv medlem