Gå til indhold

Metode

Den gode praktikvejledning

Hvad er god praktikvejledning? Hvad betyder den nye pædagoguddannelse for praktikvejledningen? Hvilke særlige muligheder og dilemmaer opstår i samspillet mellem vejleder og studerende?

10. marts 2016

Artikel
800px_COLOURBOX6882712.jpg

Foto: Colourbox

Socialpædagogernes webinar den 8. marts 2016.

Hvis du er praktikvejleder eller interesseret i at blive det, er dette webinar relevant for dig. Oplægsholder er Mine Rasmussen, lektor i pædagogik og Master i læreprocesser samt studievejleder ved VIA, pædagoguddannelsen i Ikast. I webinaret kommer hun ind på emner som: Hvad er god praktikvejledning? Hvad betyder den nye pædagoguddannelse for praktikvejledningen? Hvilke særlige muligheder og dilemmaer opstår i samspillet mellem vejleder og studerende?

God fornøjelse.

Bliv medlem