Gå til indhold

Det jeg ser

Pernille er et naturtalent

Kitt Sommer Kjær og Pernille Macholm Lassen er hhv. lærer og socialpædagogisk medhjælper på Undløse Skole- og Behandlingshjem i Tølløse på Sjælland

11. september 2019

Artikel
Untitled-1.jpg (1)

Forfatter: Marie Dissing Sandahl

Foto: Privat

Kitt Sommer Kjær om Pernille Macholm Lassen

Pernille startede i virksomhedspraktik hos os efter en sygemelding som social- og sundhedshjælper – og det viste sig, at hun er fantastisk god til vores børn, der har mange forskellige diagnoser og ofte har været udsat for massivt omsorgssvigt. Vi arbejder ud fra en anerkendende tilgang, og den praktiserer Pernille helt naturligt uden at kende noget til teorierne. Fx når hun om eftermiddagen leder børnemøderne, hvor børnene selv skal komme med forslag til, hvad de vil lave i fritiden. Hvis de kommer med et helt gakket forslag, er hun god til at sige: ’Tænker du selv, at det kan lade sig gøre?’ Hvad kunne lade sig gøre i stedet? Hun presser ikke bare sine egne ideer igennem. Pernille er ansat som socialpædagogisk medhjælper, og ledelsen har talt med hende om, at hun kan tage merituddannelsen til pædagog. Det håber jeg. For når hun kan være så dygtig uden uddannelsen, kan hun kun blive endnu bedre med.

Bliv medlem