Gå til indhold

#socialpædagog

Jeg vil også have borgerkontakt

Som leder vil Randi Ringgaard Christoffersen gerne være mest mulig synlig for medarbejderne. Derfor går hun aldrig af vejen for selv at have borgerkontakt i hverdagen

7. oktober 2019

Artikel
Randi-Ringgaard-Christoffersen---foto-fra-Den-Sociale-Virksomhed.jpg

Forfatter: Jakob Ravn Fjordbo

Jeg hedder Randi Ringgaard Christoffersen, og jeg er leder på Svendebjerggaard – et krisecenter for borgere i svære livssituationer. Her tager vi bl.a. imod kvinder, der har oplevet vold i nære relationer, eller hjemløse borgere med sociale vanskeligheder.

Som leder bliver jeg stolt, når jeg fx ser en socialpædagog inddrage en borger i at plante blomster, for her på stedet kredser relationsarbejdet ofte om det praktiske, da de små aktiviteter er et vigtigt afsæt for at kunne ændre på større ting i livet. ’Den Guds klarsyn falder på, ser det store i det små’, skrev Piet Hein. Det er en klog sætning, jeg arbejder efter i det daglige. 

Jeg vil gerne være en synlig leder. Derfor har jeg også borgerkontakt, og jeg går ikke ad vejen for at rydde op i køkkenet.  Samtidig stiller jeg krav til personalet, og jeg forventer et stort engagement. Men det kræver, at jeg giver det samme igen.   

 

Bliv medlem