Gå til indhold

Relationer

Siff når dem, der ikke vil nås

Kristine Leed og Siff Pernelle Sølvi Jensen er begge socialpædagoger på Center for Alkohol- og Stofbehandling i Roskilde Kommune

13. juni 2019

Artikel
Siff---til-Det-jeg-ser.jpg

Forfatter: Kristine Leed

Foto: Michael Drost-Hansen

Siff når dem, der ikke vil nås

- Det er relationsarbejde, når det er allerbedst. Når Siff igen og igen tager det lange seje træk – og vedholdende og insisterende etablerer kontakt og motiverer nogle af samfundets mest marginaliserede borgere.

- Mennesker, som for længst har mistet al tillid til systemet. Hun møder dem på gaden, på parkeringspladsen eller over en kop kaffe på en café – de borgere, som udover deres substitutionsbehandling også har krav på socialbehandling.

- Hun er den frontmedarbejder, som altid er der for dem. Og jeg har så stor respekt for det arbejde, Siff laver hver eneste dag. For hun har ingen skjulte dagsordener – hun er bare sig selv. Hun formår med høj socialpædagogisk faglighed at møde borgerne lige præcis der, hvor de er, og hun tager altid afsæt i deres virkelighed og det, der betyder noget for dem. Siff er alt det, jeg synes, en socialpædagog skal være, siger Kristine Leed om sin kollega.

Bliv medlem