Gå til indhold

Valgkampagne

Gør som 1500 socialpædagoger allerede har gjort – sig din mening

For første gang spørger Socialpædagogerne medlemmerne, om og hvordan vi skal lave en kampagne til det kommende folketingsvalg. Du kan også nå at sige din mening

19. februar 2019

Artikel

Forfatter: Marie Dissing Sandahl

Alle medlemmer af Socialpædagogerne kan lige nu nu være med til at bestemme, om der skal laves en kampagne op til folketingsvalget. Kampagnen skal fortælle politikerne om den virkelighed, socialpædagoger oplever på arbejdspladserne.

Lige nu er der nemlig en unik mulighed for at skabe ægte forandringer og få en visionær og sammenhængende socialpolitik. For alt for længe har socialområdet været præget af usikre kortsigtede prioriteringer. Men ved folketingsvalg ved vi, at politikerne lytter – og den chance skal gribes.

Vi ved, at det betaler sig at investere i mennesker. Til dette valg må vi fortælle hvorfor. Vi bliver nødt til at dele ud af vores ekspertise og faglighed. Ved dette valg er det tid til at fortælle vores version af historien.

Men vi vil have flere med! Knap 1500 socialpædagoger har allerede givet deres besyv med – og det kan du også. Synes du, at det er en god ide at lave en valgkampagne?

Vi har også brug for dine idéer til, hvordan vi fanger politikernes opmærksomhed. Der er allerede kommet gode forslag fra socialpædagoger over hele landet:

- Invitér lokalpolitikerne på besøg i vores virkelighed. Det kræver en ærlig ledelse, skriver et medlem.

- Konkrete fortællinger hvor det tydeligt ses, hvad en besparelse fører til, skriver en anden.

- Få nogle af vores borgere til at fortælle deres historie og virkelighed, foreslår en tredje.

Hvordan tror du, vi kan vise politikerne den fulde værdi af vores arbejde? 

Svar her – din mening påvirker kampagnen direkte!

Synes du, det er en god idé?

Bliv medlem