Gå til indhold

Det jeg ser

Susan er mit faglige forbillede

Socialpædagogerne Sisse Lundgaard og Susan Hansen er kollegaer på botilbuddet Farupvej 8E i Ribe

6. november 2019

Artikel
Det-jeg-ser.jpg

Foto: Privat

Sisse Lundgaard om Susan Hansen

Susan er mit faglige forbillede
Jeg mødte Susan tilbage i 2015. Dengang var hun min praktikvejleder, og jeg blev hurtig meget betaget af hendes måde at indgå i relationer med borgerne på. Hun har klart været med til at forme mig som socialpædagog. Særligt har hun fået mig til at stole på min mavefornemmelse og givet mig modet til at prøve nye ting af. ’Det har jeg ikke prøvet før, så det er jeg helt sikkert god til’, som Pippi Langstrømpe ville sige. På den måde har hun vist mig vejen i forhold til, hvordan jeg gerne vil være i mødet med borgerne.

Som kollega er man ikke i tvivl om, at hun har ens ryg. Man kan altid stole på hende, og hun kommer altid med konstruktive løsninger. Uanset om der er modgang i arbejdsmiljøet, eller vi står i en svær periode med en borger, er Susan optaget af at få det bedste ud af situationen:
’Det er de vilkår, vi har, og hvordan får vi så det bedste ud af det?’ Hun er aldrig bange for at tænke helt ud af boksen. Det beundrer jeg hende for.

Ser du noget særligt hos en kollega? Send en mail til: nyhedsrum@sl.dk

Bliv medlem