Gå til indhold

#socialpædagog

Ser mig selv som dirigent

Jeg hedder Susanne Lund Mikkelsen, og jeg er afdelingsleder på Botilbuddet Aage Holms Vej i Hjørring Kommune, hvor borgerne har mange komplekse handicaps

6. november 2019

Artikel
Untitled-1.jpg

Som leder ser jeg mig selv som en dirigent, der skal få alle 130 ansatte til at spille samme melodi. Det er en vigtig opgave, da personalet både tæller social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker og socialpædagoger med neuropædagogisk overbygning. Jeg kan se, at de gør hinanden dygtigere gennem deres forskellige fagligheder. Det er jeg stolt af at være en del af.

Jeg har ingen borgerkontakt. Min kerneopgave er at sikre arbejdspladsens rammer og vilkår, så personalet kan fokusere på at gøre en skøn indsats for borgerne. I stedet bruger jeg tid på økonomi, omsætning af politik og lovgivning, så det giver mening – og er loyal mod de politiske beslutninger. Samtidig vil jeg gerne være en leder, man kan reflektere med, brokke sig til, få psykisk ilt fra og stolt dele sine sejre med. Derfor står min kontordør altid åben.

Bliv medlem