Gå til indhold

Frivillighed

Villig til at gøre en forskel

De frivillige spiller en afgørende rolle i afviklingen af Ferie Camp i Randers, som er et årligt ferie-tilbud for socialt udsatte og deres børn. Socialpædagogerne Kate Dyg Johansen og Ulla Holm Faaborg brugte en uge af deres sommerferie på at hjælpe til

9. oktober 2019

Artikel
FerieCamp0011-toppic.jpg
På Ferie Camp laver deltagerne lejre og bor sammen i store og små grupperinger. ’Jeg er helt blown-away over den energi, der er mellem mennesker her. Det er folk, der ofte er alene til hverdag og ikke har så mange succesoplevelser. De highfiver og tiljubler hinanden i et omfang, der virkelig rører mig. Det er så livsbekræftende’, siger socialpædagog Ulla Holm Faaborg, som var med i en uge som frivillig.

Forfatter: Tor Birk Trads (1)

Foto: Tor Birk Trads

Ferie og fællesskab

Ferie Camp i Randers er en årlig lejr for socialt udsatte og deres familier. Formålet er, at de får en god ferieoplevelse og får skabt et positiv socialt netværk. Lejren arrangeres af Landsforeningen af Væresteder.

Frivillige er altafgørende for, at Ferie Camp kan gennemføres. De frivillige er bl.a. med til at udlevere mad, afvikle aktiviteter og bemande samaritteltet.

De fleste frivillige har en uddannelssmæssig eller personlig tilknytning til det sociale område.

Bliv medlem