Gå til indhold

Angst

Melanie og angsten

Bliv klogere på hvordan man som socialpædagog kan hjælpe unge med angst i dette afsnit af Socialpædagogernes podcast

1. oktober 2019

Podcast
Topbillede_til_artikel_podcast.png

Som barn lærte Melanie, at alt, hvad hun sagde og gjorde, var forkert. I skolen sad hun tavs i timerne og lavede aldrig sine lektier. Hun måtte kæmpe for at få diagnosen angst og den hjælp, hun havde brug for. I dag er hun 24 og nyuddannet socialrådgiver.

Mads Thomsen underviser på pædagoguddannelsen i Odense og arbejder med udsatte børn og unge. Han lytter til Melanies fortælling og giver sine bud på, hvordan man som socialpædagog hjælper unge med angst og andre psykiske/sociale problemer.

Sådan lytter du:

Medvirkende:

  • Melanie, socialrådgiver
  • Mads Thomsen, lektor ved University College Lillebælt

Tilrettelægger: Bille Sterll

Bliv medlem