Gå til indhold

Psykiatri

Trist og tragisk knivoverfald på bosted

En kvindelig socialpædagog er i formiddag blevet stukket ned med kniv af en mandlig beboer på et bosted i Nordsjælland. Utrolig trist og tragisk, mener Socialpædagogernes formand Benny Andersen

14. september 2018

Artikel
CB_DOM_1128x600.jpg

Forfatter: Marie Dissing Sandahl

Foto: Colourbox

Et knivoverfald skete i formiddag på det socialpsykiatriske bofællesskab Birkerød Parkvej 18 i Birkerød. En kvindelig socialpædagog er blevet overfaldet og stukket med kniv, men er nu uden for livsfare og har det efter omstændighederne godt, melder Nordsjællands Politi. De pårørende er underrettet.

- Det er så voldsomt, at det kan ske, og jeg udtrykker min største sympati med socialpædagogen og hendes familie. Det er trist og tragisk, og det bør aldrig være farligt at gå på arbejde, siger Benny Andersen.

Den mistænkte gerningsmand er anholdt og i politiets varetægt. Politiet er i gang med efterforskningen, der vil skabe klarhed over omstændighederne op til overfaldet. Medarbejderne i bofællesskabet har fået krisehjælp, oplyser kommunen og forstanderen.

Bliv medlem