Gå til indhold

Medlemskab

Gør dit forbund bedre – tag på kongres

Vil du være med til at gøre Socialpædagogerne endnu bedre til at involvere og tilbyde medlemmerne et værdifuldt medlemskab? Så er du måske et af de 100 medlemmer, der i år får chancen for at deltage i forbundets kongres

29. august 2018

Artikel
NLP_kongres2016B.jpg

Forfatter: Malene Dreyer

Foto: Nils Lund Pedersen

Hvordan bliver Socialpædagogerne en endnu bedre fagforening og et endnu stærkere fagligt fællesskab for medlemmerne? Det vil forbundet gerne blive klogere på. Derfor får 100 medlemmer nu chancen for at slutte sig til de knap 200 delegerede på den kommende kongres. 

Under temaet ‘Vi er Socialpædagogerne’ sætter kongresdeltagerne fuld gang i idéudviklingen og tænker nye tanker om, hvordan Socialpædagogerne nu og i fremtiden kan være et levende og attraktivt fællesskab for socialpædagoger. 

Her skal medlemmerne naturligvis tænke med.

– Medlemmerne er Socialpædagogerne, og derfor er det vigtigt, at de føler et medejerskab og ansvar for fagforbundets udvikling. Det er deres viden, behov, ideer og kreativitet, der skal være med til at tegne organisationen i fremtiden og styrke vores faglige fælleskab, siger forbundsformand Benny Andersen.

Medlemmernes stemme

Så for at komme tættere på, hvad medlemmerne har af tanker, idéer og holdninger til, hvordan Socialpædagogerne kan udvikle sig, inviterer forbundet ud over de kongresdelegerede, der jo også er medlemmer, helt ekstraordinært 100 ‘menige’ medlemmer med på kongres i november.

Her skal medlemmerne deltage i diskussioner og aktiviteter, der alle har fokus på, hvordan Socialpædagogerne bliver et endnu bedre fællesskab at være medlem af.

– Hver gang, jeg møder medlemmer, mærker jeg, hvor stærkt de brænder for faget. Det engagement vil vi gerne sætte endnu mere i spil. Vi skal have flere og nye måder at tænke involvering, engagement og aktivt medlemskab på, siger Benny Andersen.

Han håber, at mange forskellige medlemmer har lyst til at deltage, unge som ældre og fra alle dele af landet og det socialpædagogiske arbejdsområde, så mangfoldigheden blandt socialpædagoger repræsenteres. For fagforeningen skal være i løbende udvikling for at kunne imødekomme medlemmernes behov og skabe værdi for medlemskronerne, understreger formanden.

Kongressen er Socialpædagogernes øverste organ, hvor knap 200 delegerede socialpædagoger fra alle forbundets kredse er samlet hvert andet år og beslutter, hvad forbundet skal arbejde med de kommende to år. 

Bliv medlem