Gå til indhold

Medlemsfordele

Nyuddannet? Så er forsikringen gratis

Dimittender kan få et års gratis indboforsikring hos Alka, der også dækker identitetstyveri

21. juni 2018

Artikel
Colourbox_Alka_1128x600.jpg

Forfatter: Lea Holtze

Foto: Colourbox

Er den sidste eksamen ved at være vel overstået? Eller er du i fuld gang med studiet og er begyndt at overveje tiden efter den sidste aflevering? Så er du en af dem, der kan få gavn af et tilbud til studerende og dimittender, der er medlemmer af Socialpædagogerne.

Forsikringsselskabet Alka tilbyder nemlig et års gratis indboforsikring til nyuddannede, hvis du fortsætter som medlem af forbundet og slår til senest seks måneder fra din dimittenddato.

Alkas indboforsikring er blevet kåret som ‘Bedst i test’ af Magasinet Tænk Penge og dækker alt indbo – også cykel, mobil og computer.

Man skal ikke beregne og opgive værdien af sit samlede indbo, som man ellers skal i andre forsikringsselskaber, og den dækker også pludselige og uventede skader. Fx hvis man taber sine briller, så de går i stykker.

Forsikringen tager også højde for noget, som flere og flere desværre oplever, nemlig identitetstyveri på nettet. Det betyder, at man er dækket, hvis kriminelle bruger ens identitet til at oprette kreditkort, ansøge om lån eller købe varer i ens navn.

Forsikringen inkluderer også en ansvarsforsikring, der dækker, hvis man forvolder skade på andre eller på andres ting.

Har du allerede en indboforsikring, kan du alligevel få noget ud af Alkas tilbud i form af et gavekort på 1.000 kr., som kan bruges i Alkas gavekortshop.


 Få gratis forsikring og læs mere

Bliv medlem