Gå til indhold

Folkemøde

Debat og visioner i Allinge

Socialpædagogerne er på Folkemødet med fokus på handicap og beskæftigelse, udsatte unge, social investeringer og socialpolitiske visioner

1. juni 2018

Artikel

Forfatter: Jens Nielsen

Så går det løs igen: 14.- 17. juni afholdes Folkemødet på Bornholm, og Socialpædagogerne er selv vært for fire arrangementer: 

Torsdag er der fokus på ‘Private penge i socialpolitikken’. Hvordan kan private investorer og pensionskasser bidrage med investeringer, der både giver gode tilbud til borgerne og afkast til investorerne? Forbundsformand Benny Andersen og innovationsminister Sophie Løhde (V) er blandt debattørerne på mødet, der starter kl. 14 hos AskovFonden i telt J4 på Kæmpestranden

Også torsdag er Socialpædagogerne kl. 15 vært for debatten ‘Giv flere en plads på arbejdsmarkedet’, der afholdes sammen med Danske Handicap-organisationer i Folkets Hus på Kirkepladsen. Hvordan skaber vi beskæftigelse til borgere med handicap, lyder spørgsmålet? Også her er Benny Andersen på scenen – her sammen med bl.a. Karina Adsbøl (DF).

Fredag afholdes ‘Politisk samtalesalon’ om ‘Unge på kanten’ Det er fra kl. 13.30 på Pilekroen på Kirkepladsen. Her er der fokus på arbejdet med børn og unge i udsatte boligområder. 

Senere fredag blænder Socialpædagogerne op for en tradition: Salon med Socialministeren. Her vil Mai Mercado (K) gå i dialog med Benny Andersen og publikum om fremtiden på socialområdet og ministerens visioner for socialpolitikken. Salonen finder sted fra kl. 17 til 18 på Pilekroen, og den efterfølges af ‘Socialbar’, hvor der er mulighed for at møde både fagfolk og lægfolk og kombinere socialpolitisk debat og netværksarbejde med en fadøl.


Ud over egne arrangementer deltager Socialpædagogernes politikere i lang række andre debatter. Se mere her

Bliv medlem