Gå til indhold

Kvindeløb

Løb kvindeløb med rabat

Medlemmer af Socialpædagogerne kan tilmelde sig Alt for damernes kvindeløb med rabat

13. april 2018

Artikel
Kvindeløb.jpg

Forfatter: Jens Nielsen

Det er yderst sjældent, at fordelene ved at være medlem af Socialpædagogerne afhænger af ens køn, men her er så en undtagelse: Som medlem kan du nemlig få rabat, hvis du vil deltage i de motionsløb for kvinder, som magasinet Alt for damerne arrangerer i juni måned.

Løbene er for kvinder i alle aldre (dog med en minimumsalder på 10 år) og afvikles i fem byer – København, Aarhus, Odense, Aalborg og Fredericia – på forskellige datoer i juni måned. Man kan tilmelde sig fire forskellige distancer: 5, 10 og 15 km løb, og hvis man er mere til en gåtur, kan man også vælge en sådan på 5 km.

Få eget telt

Normalt koster det 250 kr. at deltage, men medlemmer af Socialpædagogerne – altså de kvindelige af slagsen – kan tilmelde sig for 200 kr. Og er man fx 40 medlemmer fra en stor arbejdsplads eller fra en kreds samlet til et af løbene, kan man få et eget telt, hvor den socialpædagogiske løbefaglighed kan dyrkes før, under og efter løbet.

Løbene afvikles 3.-5. juni i København, i Aalborg 7. juni, i Fredericia 13. juni, i Odense 14. juni og i Aarhus 17. juni. Alle deltagere får en løbetrøje og en goodiebag, ligesom der i forbindelse med løbene i København, Aarhus og Odense er foredrag med Chris MacDonald og ved alle løb er opvarmning med Jan Svensson, som nogle måske kender fra Alt for Damernes ’Dans Dig Glad’-arrangementer.

Læs mere og tilmeld dig ALT for damerne løbet 

Bliv medlem