Gå til indhold

ok 2018

Kom til fælles TR-møde for alle forbund

En storkonflikt nærmer sig, og fagbevægelsen står sammen på tværs af faggrupper. Kom og mød og lav aftaler med tillidsrepræsentanter fra de andre forbund, når organisationerne for offentligt ansatte inviterer til TR-stormøde om konflikten

14. marts 2018

Artikel
roede_fanerB.jpg

Forfatter: Lea Holtze

2750 socialpædagoger på det statslige, regionale og kommunale område er udtaget til strejke. Desuden har arbejdsgiverne varslet lockout af mere end 400.000 offentligt ansatte. Det er på alle måder historisk. Samtidig er det historisk, at de offentlige ansatte i den grad står sammen om at finde en løsning for alle.

Derfor samler Socialpædagogerne og alle de andre organisationer i Forhandlingsfællesskabet og CFU tusindvis af tillidsrepræsentanter til stormøde om konflikten. Det sker i Fredericia den 22. marts.

Her kan du møde TR’er fra andre faggrupper i din kommune, aftale og koordinere fælles aktiviteter, blive inspireret og meget mere.

Dagen har naturligvis fokus på OK 18 og vil blive en manifestation af vores fælles kamp for en løsning for alle. Mødet skal også skabe rammerne for, at vi på tværs af de mange organisationer kan skabe aktiviteter lokalt og i fællesskab. Med 500.000 mennesker i konflikt er der virkelig basis for, at vi kan skabe noget stort.

Tilmelding
Kredsene arrangerer deltagelse og tilmelding, så man skal kontakte sin kreds, hvis man vil deltage i det fælles TR-stormøde: sl.dk/kredse

Tid og sted
Torsdag den 22. marts kl. 10:00 – 15:00.
Messe C, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia

Der er adgang til hallen og morgenmad fra kl. 9, og du får mad og drikke under mødet.

Bliv medlem