Gå til indhold

OK 2018

Kom til TR-stormøde om OK 2018

Nu kan du tilmelde dig TR-stormødet om overenskomstforhandlingerne og en potentiel storkonflikt. Vi håber på at se så mange af jer som muligt til stormødet d. 13. marts kl. 10 i Odense

28. februar 2018

Artikel
husk-tr-stormoede.jpg

Foto: Socialpædagogerne

Tirsdag d. 13. marts afholder Socialpædagogerne et stormøde i Odense om overenskomstforhandlingerne for alle tillidsrepræsentanter på det offentlige område.

Læs mere om mødet under boksen.

HVOR, HVORNÅR OG TILMELDING

Tid: 13. marts kl. 10 – 13. Morgenmad fra kl. 09.30.

Sted: Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ

Forplejning: Der er rundstykker med pålæg samt kaffe, te og vand under mødet. Der er ’to-go’-poser ved mødets afslutning.

Transport: Vi dækker din udgift til billigste offentlige transport. Afregningsblanket vil blive udleveret på mødet. Din kreds kontakter dig, hvis der bliver arrangeret fællestransport.

Tilmelding: Du skal tilmelde dig mødet senest 9. marts her

Tjenestefrihed og lønrefusion: Socialpædagogerne yder lønrefusion på op til 7,4 timer for din deltagelse i mødet. Du skal dog huske at søge om tjenestefrihed hos din arbejdsgiver på samme måde som til almindelige TR-møder i din kreds. For TR fra København og Frederiksberg kommuner gælder særlige regler, så kontakt venligst din kreds, hvis du er i tvivl.

 

Forhandlingerne med arbejdsgiverne er brudt sammen over hele linjen, og det er derfor meget sandsynligt, at parterne ikke bliver enige eller når frem til et forlig inden 13. marts. Derfor er dagsordenen for mødet endnu åben.

Hvis der ikke er indgået en aftale 13. marts, vil TR-stormødet blive brugt til at klæde dig som tillidsrepræsentant godt på til det videre forløb. Det vil handle om, hvad en potentielt kommende storkonflikt på det offentlige område kommer til at betyde for dig og dine kolleger - og hvad der forventes af dig som tillidsrepræsentant i en konfliktsituation. 

Du får rig mulighed for at stille spørgsmål og diskutere situationen med dine TR-kolleger og med forbundsformand Benny Andersen, som åbner mødet kl. 10. 

Vi håber, du vil sætte tid af til at deltage i mødet - vi glæder os til at se dig!

 

Bliv medlem