Gå til indhold

Pressemeddelelse

Lykkeliga får sponsoraftale med Socialpædagogerne

Fagforbundet Socialpædagogerne har underskrevet 3-årig aftale om sponsorering af Lykkeligaen, et landsdækkende håndboldfællesskab for børn med udviklingshandicap

8. januar 2018

Artikel
Lykkeliga3.jpg

Foto: Tao Lytzen

De kommende tre år vil der står ”Socialpædagogerne” ved siden af Lykkeliga-logoet, når børnene fra Lykkeligaen løber ind på håndboldbaner overalt i Danmark.

Sponsoraftalen er den første, Lykkeligaen har indgået, og aftalen er underskrevet for at skabe muligheder for endnu flere børn med udviklingshandicaps, forklarer leder af Lykkeligaen, Rikke Nielsen.

”Et liv med udviklingshandicap er ofte fyldt med begrænsninger. Vi vil bringe mere lykke og flere positive oplevelser ind i livet for udviklingshandicappede børn og deres familier. Vi er så godt i gang heroppe i Gistrup Hallen, hvor et af Lykkeligaens største hold - Aalborg Kidz – hører til. Og den succes skal sprede sig, så vi kan inspirere og give mange flere børn oplevelser, som rækker langt uden for håndboldbanen,” siger Rikke Nielsen.

Hun fremhæver, at med sponsoratet er der nu flere muligheder for omtale – og dermed for synlighed for udviklingshandicappede børn. Og på sigt vil det give bedre vilkår for børnene.

”Vi vil gerne være med til at skabe bedre integration for børnene i samfundet. Udviklingshandicappede børn skal ikke gemmes væk. De skal ud og leve. De skal have positive oplevelser, spille håndbold og møde nye venner,” siger lederne af Lykkeliga, der allerede har formået at etablere frivillige sportshold i 25 kommuner på meget kort tid.

Hos Socialpædagogerne er det en stolt formand, Benny Andersen, som har skrevet under på aftalen og dermed er blevet Lykkesponsor. Med 39.000 socialpædagoger i ryggen håber han at kunne bidrage til, at Lykkeliga udbredes yderligere.

” Lykkeliga er i mine øjne et enestående eksempel på, hvordan frivillige kan bidrage til at skabe et bedre samfund for de borgere, som vores medlemmer arbejder med. Derfor passer det godt ind med Socialpædagogernes arbejde. Hvor vi hjælper med at give alle børn mulighed for sjov, leg og fællesskab. Uanset handicap eller ej. Vi har alle brug for at være en del af noget,” siger forbundsformand Benny Andersen.

Sponsoratet blev offentliggjort i Gistrup Hallen ved Aalborg i går, hvor et af Lykkeligaens største hold - Aalborg Kidz – hører til. Børnene og deres forældre fik lejlighed til at møde deres nye sponsor ved en ceremoni, hvor de skulle løbe op ad en rød løber og få overrakt en spillertrøje. De vedhæftede billeder er fra den begivenhed i går, og de kan bruges frit.

KONTAKT:

• Leder af Lykkeliga, Rikke Nielsen, mob: 60630904

• Forbundsformand, Benny Andersen, mob: 40550982

Bliv medlem