Gå til indhold

#stoltsocialpædagog

Min dygtige kollega!

Ofte tænker vi en masse rosende ord om vores kollegaer og de mennesker, vi omgås. Men vi får ikke altid sagt dem højt. Det er ærgerligt, for ord, der kommer direkte fra hjertet, gør en verden til forskel.

22. september 2017

Artikel
C_Baaner.jpg

Forfatter: Runa Adriane Larsen

Foto: Rasmus Baaner

Årets fejring af #stoltsocialpædagog sætter i år fokus på arbejdsglæde, faglighed og gode kollegaer. Socialpædagoger gør hver dag en kæmpe forskel for udsatte mennesker i vores samfund. Den forskel sætter kampagnen #stoltsocialpædagog fokus på.

Sådan kan du deltage
Tag et billede af eller sammen med fx din kollega og skriv et par ord om, hvorfor du synes, han eller hun er dygtig til sit arbejde som socialpædagog. Det kan være et billede, du har liggende derhjemme, eller et du tager til lejligheden. Del billede på Instagram med hashtagget #stoltsocialpædagog og send det gerne til ral@sl.dk. Så samler vi billederne.

Hvis du virkelig vil overraske din kollega, kan du tage en lille video med din mobiltelefon, hvor du fortæller om din kollega og sætter et par ord på, hvorfor han eller hun er så dygtig til sit arbejde. Send video til ral@sl.dk – er videoen stor, anbefales det at bruge app’en Wetransfer.

Bliv medlem