Gå til indhold

Medlemsfordele

Gratis forsikring til nyuddannede

Dimittender kan få et års gratis indboforsikring hos Alka. Den dækker også, hvis man bliver udsat for identitetstyveri på nettet

8. september 2017

Artikel

Forfatter: Jens Nielsen

Er du nyuddannet – eller er du i gang med studiet og er begyndt at overveje tiden efter den sidste aflevering? Så er du en af dem, der kan få gavn af et nyt tilbud til studerende og dimittender, der er medlemmer af Socialpædagogerne.

Forsikringsselskabet Alka tilbyder nemlig et års gratis indboforsikring til nyuddannede. Det kræver blot, at man bliver ved med at være medlem af forbundet – og at du slår til senest tre måneder fra din dimittenddato. 

Forsikringen er blevet kåret som ‘Bedst i test’ af Magasinet Tænk Penge og dækker alt indbo – også cykel, mobil og computer. Man skal ikke beregne og opgive værdien af sit samlede indbo, som man ellers skal i andre forsikringsselskaber. Forsikringen er det, der kaldes sumløs. 

Modsat mange andre forsikringer dækker den forsikring, Alka tilbyder her, også pludselige og uventede skader. Det kan fx være, at man snubler i et gulvtæppe og taber sine briller, så de går i stykker.

Forsikringen tager også højde for noget, som flere og flere desværre oplever, nemlig identitetstyveri på nettet. Det betyder, at man er dækket, hvis kriminelle bruger ens identitet til at oprette kreditkort, ansøge om lån eller købe varer i ens navn.

Endelig inkluderer forsikringen tillige en ansvarsforsikring, der dækker, hvis man forvolder skade på andre eller på andres ting.

Indtil man fylder 21 år, er man dækket af sine forældres indboforsikring – også hvis man er flyttet hjemmefra. Det gælder dog ikke, hvis man bor sammen med andre. Så skal man have sin egen forsikring. 

Har man allerede en indboforsikring, kan man alligevel få noget ud af Alkas tilbud i form af et gavekort på 1.000 kr., som kan bruges i selskabets gavekortshop. 

Alka ejes af en række danske og svenske organisationer og virksomheder, der alle har tilknytning til fagbevægelsen, samt af selskabets ca. 500 medarbejdere.

Det er også Alka, der står bag den lønforsikring, som medlemmerne af Socialpædagogerne er omfattet af, og som betyder, at man som ledig kan få suppleret dagpengene i de første seks måneders ledighed, så man får 80 pct. af sin hidtidige løn.  ν


Få gratis forsikring og læs mere på www.alka.dk/tillykkesl

Bliv medlem