Gå til indhold

OK 2018

Sidste chance for at sende OK-postkort

Send os et postkort med dine ønsker til de kommende OK-forhandlinger

10. august 2017

Artikel

Forfatter: Tina Løvbom Petersen

Seniordage til værkstedsassistenter, bedre løn på koloni og mere i løn for at arbejde på skæve tidspunkter. Sådan lyder nogle af ønskerne til de kommende overenskomstforhandlinger for de offentligt ansatte socialpædagoger, som medlemmer har sendt til forbundet via et elektronisk postkort.

I skrivende stund har mere end 300 medlemmer budt ind til den stadigt voksende ønskeseddel – og du kan nå det endnu. Frem til den 1. september er der åbent for at skrive postkort, hvor man som medlem kan komme med konkrete forslag til forbedringer i de offentligt ansatte socialpædagogers arbejdsvilkår.

Blandt de ønsker til overenskomstforhandlingerne, der står højt på listen hos medlemmerne, er bl.a. bedre arbejdsmiljø, højere løn, seniordage og bedre arbejdstidsbestemmelser – men flere medlemmer har også budt ind med forslag om, hvordan man udvikler og udfolder den socialpædagogiske faglighed, mens andre har sat fokus på, hvilke overenskomstgoder der helst ikke skal pilles ved.

Før de officielle krav til forhandlingerne udtages i starten af oktober, samler Socialpædagogerne medlemmernes ønsker og holdninger – så klik ind nu og fortæl os, hvad du ønsker på sl.dk/postkort

Bliv medlem