Gå til indhold

OK 2018

Sådan får du indflydelse på OK 2018

Socialpædagogernes krav til overenskomstforhandlingerne er medlemmernes krav, for det er dit arbejdsliv, overenskomsten handler om

7. juni 2017

Artikel

Forfatter: Marie Dissing Sandahl

Socialpædagogerne sørger for, at arbejdsgiverne hører din mening ved forhandlingsbordet. Du kan give din mening til kende på forskellige måder og være med til at vise kredsene og forbundet, hvor skoen trykker på arbejdspladserne – og hvad der virker rigtig godt, og som der skal være mere af.

Deltag i debatten på Facebook

Frem til kravene til overenskomsten er udtaget i slutningen af september 2017 vil Socialpædagogerne lægge op til debat om dine arbejdsvilkår på Facebook. Følg forbundet og deltag i debatten på facebook.com/Socialpaedagogerne

Sæt fingeraftryk på kravene til forhandlingerne

Op til den endelige udtagelse af forbundets krav i starten af oktober vil der blive afholdt medlems- og TR-møder i de forbundets 10 kredse for at samle input fra medlemmerne. På sl.dk/kalender finder du alle arrangementer i kredsene.

Husk at stemme ja eller nej til overenskomsten

Når Socialpædagogernes krav til overenskomstforhandlingerne er udtaget, skal der forhandles. Når resultatet er klar – i foråret 2018 – bliver resultatet sendt i elektronisk urafstemning blandt medlemmerne. Du modtager besked om, hvordan du stemmer.

Bliv medlem