Gå til indhold

Familiepleje

Bliv klogere

Som familieplejer har du ret og pligt til 2 dages efteruddannelse årligt

19. juni 2017

Artikel

Kommunen tilbyder kurser målrettet deres familieplejere. Men derudover er der også andre muligheder for efteruddannelse for familieplejere, fx hos www.epos-AMU.dk hvor du finder en samlet oversigt over efteruddannelsestilbud  til familieplejere.

Hvis du ønsker kompetencegivende uddannelse, er der muligheder hos professionshøjskolerne. UCN har fx i samarbejde med flere kommuner i Nordjylland lavet en akademiuddannelse for familieplejere, som er skræddersyet til netop denne målgruppe. Akademimodulet for plejefamilier er et særligt tilrettelagt uddannelsesforløb, som er kompetencegivende og tæller 10 ECTS point.

Formålet med modulet er at kvalificere plejefamilierne til at analysere, vurdere og på faglig kompetent vis indgå i og varetage komplekse socialpædagogiske problemstillinger og arbejdsopgaver ift deres plejebørn. Vil du vide mere om kurser- og eftervidereuddannelse inden for familieplejeområdet, kan du fx kontakte Partnerskabskonsulent Karen Marie Juhl Nielsen tlf: 72691752 eller på mail KJN@UCNact2learn.dk

Bliv medlem