Gå til indhold

Guide

Ny e-learning-guide er klar

Hvad skal man gøre efter at have meldt sig ledig hos jobcenteret? Og må man holde ferie som ledig? Få styr på regler og frister og gode tips til at planlægge din jobsøgning i den nye e-learningguide til nyledige socialpædagoger

31. maj 2017

Artikel
Nyledige_1128x600.jpg

Forfatter: Marie Dissing Sandahl

Der er mange ting at holde styr på, når man bliver ledig. Ikke alene skal man forholde sig til, at ens livssituation er ændret for en periode. Når man tilmelder sig som dagpengemodtager, er der også en række krav, man skal opfylde.

Det kan være svært at bevare overblikket - og for at undgå, at ledige farer vild i regler og krav, lancerer Socialpædagogerne nu et e-learningkursus, ’Guide til nyledige’.

Kurset består af en række moduler, som kan ses i sammenhæng eller hver for sig. Samlet forklarer modulerne de vigtigste regler, så de er nemme at navigere i, og man kan bruge sin energi på det vigtigste: at komme i job igen.

Prøv guiden her:

Bliv medlem