Gå til indhold

Folkemødet

Hyggesnak, debatter og linedans

Mød Socialpædagogerne på Folkemødet – fx til en hyggesnak med socialministeren

17. maj 2017

Artikel

Forfatter: Jens Nielsen

Folkemødet i Allinge 15.-18. juni byder vanen tro på mange muligheder – og Socialpædagogerne står for en god håndfuld af dem.

Førstedagen byder på fyraftenshygge og socialpolitisk diskussion med socialminister Mai Mercado (K) og forbundsformand Benny Andersen i uformelle rammer på cafe Hut Li Hut på Kirkepladsen. Det er torsdag den 15. kl. 16.

Om fredagen sættes scenen på Pilekroen – også på Kirkepladsen – kl. 10 til en debat med bl.a. næstformand Verne Pedersen om, hvordan man oven på de sidste års tragiske hændelser på socialpædagogiske arbejdspladser arbejder med voldsforebyggelse ud fra en faglig indsats. Og kl. 11.15 samme sted diskuterer Benny Andersen socialpolitik med fire politikere.

Også på Pilekroen afholder forbundet fredag kl.16 et medlemsarrangement, hvor alle medlemmer, der i forvejen er på Folkemødet, kan kigge forbi til en forfriskning og en snak med hinanden og forbundets politiske ledelse.

Lørdagen byder på linedans for ledere – i form af tre samtaler om, hvordan man som leder holder balancen mellem folkestyre og faglighed, mellem forvaltning og forvandling – og mellem loyalitet og autenticitet. Det foregår kl. 10.30 i HK-teltet på Kirkepladsen

Og senere lørdag er der debat, hvor Socialpædagogernes næstformand Marie Sonne spørger, om man kan konkurrenceudsætte kernevelfærd som fx socialpædagogisk støtte til handicappede? Det er kl. 14.00-15.00 på Folkets Hus.


Forbundets politikere deltager også på en række andre møder – se mere på www.sl.dk

Bliv medlem