Gå til indhold

Læserbrev

Ingen undskyldning til ­Godhavnsdrengene?

1. december 2017

Artikel

Forfatter: Af Karl Aage Thomsen

Overgreb mod børn burde aldrig blive forældet juridisk. Det har kostet Godhavnsdrengene både fysisk og psykisk smerte. Og hvad koster det de ansvarlige myndigheder ud over æren, og hvor meget er den værd i forhold til vores tillid til nutidens politikere? 

At det er deres forgængere, der har påført drengene smerten fralægger da ikke nuværende myndigheder ansvaret for deres forgængeres handlinger – oder was? – for nuværende myndigheder har jo påtaget sig ansvaret? 

Jeg vil sige lige som Egon Olsen: ‘hundehoveder og skidesprællere’ osv., hvis de ikke tør give drengene en undskyldning for den smerte, samfundet har påført dem. 

Måske er det noget, Anders Fogh Rasmussen har pålagt nuværende regering: Giv aldrig en undskyldning, så hellere hån dem, der vil have en sådan. 

Bliv medlem