Gå til indhold

Faglig håndbog i TR-portalen

Faglig håndbog findes nu i to versioner på sl.dk. Hvis du skal have den fulde version målrettet Socialpædagogernes område, skal du fremover hente den via TR-portalen

3. oktober 2017

Artikel

Som noget nyt findes den faglige håndbog nu i to versioner på sl.dk - den klassiske og en light-version.

TR-portalen - adgangen til det det hele
Ved at bruge linket til Faglig Håndbog fra TR-portalen får du adgang til en udgave, der er målrettet det socialpædagogiske område. Du finder vore egne overenskomster og aftaler, samt Forhandlingsfællesskabets aftaler om ferie, fravær af familiemæssige årsager samt andre generelle aftaler, herunder TR-regler og MED-aftalerne. Endvidere hare du adgang til alt lovstof.

Indhold og opbygning er identisk med den gamle version. Det er primært udseendet der er nyt.

Den ”åbne” version
Der findes også en version af Faglig Håndbog som alle der bruger hjemmesiden kan få adgang til her: Faglig håndbog. Den er fælles for bl.a. Socialpædagogerne, HK, Metal, 3F og flere andre forbund. Den er opbygget på en anden måde end vi normal har anvendt, men indeholder alle relevante overenskomster og aftaler.

Aftaler og overenskomster kan findes under ”Arbejdsgiverområder”, som er  opdelt i henholdsvis KL og Danske Regioner (RLTN). På det kommunale område kan de fleste af forbundets overenskomster findes under ”Børn og Unge”.

Den ”åbne” version giver kun adgang til et begrænset antal love. 

Vi håber, at skiftet til den nye udgave ikke kommer til at volde problemer.

Bliv medlem