Gå til indhold

Arbejdspladsbesøg

På arbejde på Vestegnen

Formand Benny Andersen var i går på arbejdspladsbesøg på Job- og Aktivitetscenter Vestegnen, som rummer dagtilbud til 430 borgere og mere end 100 socialpædagogstillinger

31. maj 2016

Artikel

Guiden hed Svend og var ualmindeligt velbevandret på den store matrikel i Brøndby Kommune. Han førte kyndigt formand Benny Andersen rundt på arbejdspladsbesøg blandt de forskellige adresser på centret. Og der var særlig stolthed, da Svend selv slog dørene op til det tilbud, hvor han dagligt kommer fra 8-15 og mødes med jævnaldrende.

Job- og Aktivitetscenter Vestegnen rummer derudover dagtilbud om beskyttet beskæftigelse, aktivitets- og samværstilbud, LUB- og STU-forløb og fysioterapi til både børnehavebørn og mennesker med svære funktionsnedsættelser.

Derfor var der på besøget for Benny Andersen indlagt kik ind i mange forskellige aktiviteter – lige fra kunstværksted, boksetræning, musikstudie, cafétine og selvstændig cafedrift. Også stedets nye Snoezel-hus blev vist frem, hvor der i en stille fløj på det enorme område er indrettet kuglebassin, sort rum og vandsenge med kugledyner til afslapning for mennesker med funktionsnedsættelser.

Benny Andersen blev vist rundt af Svend, TR Rita Slangerup, funktionsleder Charlotte Christensen og souschef Pernille Grünberger.

http://www.jacvestegnen.dk/

Bliv medlem