Gå til indhold

Ledere der lykkes 2.0.

Væksthus for ledelse har lavet en ny publikation om ledere der lykkes. Den kommer i kølvandet på 2 tidligere undersøgelser, men de ændrede ledelsesstrukturer har kaldt på en opdateret udgave, således 2.0. Formand for lederlandsudvalget Helle Riis anmelder bogen

14. oktober 2016

Artikel

Undersøgelsen er udarbejdet på samme præmisser som de tidligere undersøgelser, men i denne udgave er kommunale og regionale ledere undersøgt under et. Publikationen giver således et enestående billede af, hvad der skal til for at være eller udøve fortræffelig ledelse i det offentlige. Publikationen har fundet syv kompetencer som udmærker de dygtigste ledere:

  • økonomisk opfindsomhed
  • strategisk zoom
  • individuel indlevelse
  • præstationsorienteret passion
  • mangfoldig mobilisering
  • konstruktiv konfrontation
  • afklaret autoritet

Publikationens syv kompetencer er et rigtig godt værktøj til at udfordre sin egen ledelse, eller som fælles parameter i en ledelsesgruppe "har vi det der skal til, eller er der områder vi kan blive bedre til".

Der er rigtig meget at være glad for med denne udgivelse. Det billede som samlet kendetegner de 22 ekstraordinært dygtige ledere som har medvirket, er således noget alle ledere der stræber efter at udfylde ledergerningen kan bruge i disse bestræbelser.

Min anbefaling er: læs og brug den til at udvikle ledelse, både din egen og jeres ledelsesteam.

Læs mere og hent publikationen: Ledere der lykkes 2

Bliv medlem