Gå til indhold

Spådom

Vi er en del Kerneprofetien

8. januar 2016

Artikel

Forfatter: Af Profetbestyreren

Nu må det være nok. Vi kan ikke længere stiltiende se til, mens andre profetområder er i kridthuset og nyder status som feterede midtpunkter. Se bare på de økonomiske profeter, der hele tiden er i tv og sidder med til højbords. Alle og enhver taler jo om ‘de økonomiske vismænd’, og deres profetier bliver der skam lyttet til. Ligesom profeterne på en række andre områder vejer de tungt i politikernes gambling med fremtiden. I hvert fald når deres spådomme kan understøtte et eller andet vidtløftigt politisk udspil…

Men nu må vi kræve, at spådommene på vores område bliver sidestillet med ‘vismændene’ og fx ældreprofeterne. Vi må kræve, at de specialiserede socialprofeter bliver en del af Kerneprofetien.

Så, kære profetaspirant, lad os bevise, at vi som socialprofeter kan levere fremtidslyse spådomme – eller i hvert fald ramme nogenlunde plet, når det handler om den særlige del af fremtiden, man har besluttet at kalde 2016.

God profeti!1. Er Karen Ellemann stadig indenrigs- og socialminister, når Folketinget åbner næste samling i oktober?


Ja Nej

2. Bliver der udskrevet folketingsvalg inden 1. december 2016?

Ja Nej

3. Stiger antallet af ansøgere til pædagoguddannelsen ved studiestarten efter sommerferien i forhold til tallet fra samme tidspunkt i 2015?

Ja Nej

4. Bliver regeringen pålagt eller går den selv i gang med at lave regler, der sikrer forsikringsdækning af socialpædagoger, der kommer til skade i arbejdet med en borger, der ikke selv har en forsikring?

Ja Nej

5. Er ledigheden blandt Socialpædagogernes medlemmer pr. 31. august 2016 lavere end ved samme tidspunkt i 2015?

Ja Nej

6. Vinder Åge Hareide til efteråret sin første kvalifikationskamp som træner for Danmarks herrefodboldlandshold?

Ja Nej

7. Er kønsfordelingen fortsat lige i Socialpædagogernes fire personer store forretningsudvalg efter kongressen til november?

Ja Nej

8. Er der flere medlemmer (opgjort som fuldtidsbetalende) af Socialpædagogerne pr. 1. maj 2016 i forhold til samme tidspunkt i 2015?

Ja Nej

9. Socialpædagogens facebookgruppe har medio december 2015 6.950 medlemmer. Runder gruppen 7.700 medlemmer inden 1. december 2016?

Ja Nej

10. Fremlægger regeringen nye sociale 2020-mål, der også indeholder konkrete mål på handicapområdet?

Ja Nej

11. Indgår Danmark en parallelaftale om deltagelse i Europol-samarbejdet?

Ja Nej

12. Bliver der fremsat lovforslag om oprettelsen af en ungdomsdomstol?

Ja Nej

13. Vinder Danmark samlet ni eller flere medaljer ved OL i Rio?

Ja Nej

Hvor intet andet er anført, er det status pr. 1. december 2016, der gælder.
Du kan deltage på to måder:


Hvis du nænner det, kan du klippe bagsiden af bladet, krydse dine svar ind og sende dem i en kuvert til Socialpædagogen, Brolæggerstræde 9, 1211 København K, mrk: Profetkonkurrence 

Eller du kan sende en mail til quiz@sl.dk – skriv blot numrene på spørgsmålene, dine svar og dit navn, adresse og medlemsnummer/cpr-nummer.

I begge tilfælde skal vi have profetien senest den 22. januar 2016.


Bliv medlem