Gå til indhold

Tilbageblik

Bladet gjort op

2. januar 2015

Artikel

Forfatter: Af redaktionen

Hvem hvad hvor – sådan hed en opslagsbog, som fra 1933 til 2013 hvert år blev udsendt af Politikens Forlag som en fortegnelse over årets begivenheder. Her har vi forsøgt os med en lille, uvidenskabelig statistik over fagbladets redaktionelle artikler i 2014. Det blev til 175 artikler plus det løse i de 24 blade, der udkom i 2014. De blev skrevet af redaktionens to journalister, redaktøren og en kreds af freelancere. Men hvor var vi, hvem snakkede vi med, og hvordan hænger det sammen med medlemmernes arbejde i hverdagen? Opgørelsen er meget håndholdt og skal indtages med det berømte gran salt – men den tegner efter teamets overbevisning et rimeligt retvisende billede af fagbladets 24 udgivelser anno 2014.

Download opgørelsen her

 

Bliv medlem