Gå til indhold
Socialpædagogernes logo
Mit SL

Til dig, der søger job

Vores jobkonsulenter kender det socialpædagogiske arbejdsmarked og har kontakt til arbejdspladser, der efterspørger medarbejdere, både til faste stillinger, vikariater og midlertidige ansættelser.

Vil du gerne have, at vi kontakter dig, når en arbejdsplads beder Socialpædagogernes Jobformidling om hjælp til at få besat en stilling?

Vi har mulighed for at kontakte dig, hvis vi ved, hvad du går efter af jobs. Det ved vi, hvis du har udfyldt dit CV enten på her på jobportalen eller på Jobnet.dk og har gjort noget særligt ud af at beskrive, hvilke kompetencer, faglig profil, uddannelser og erfaringer du har. Det vil sige specificeret, hvilke job, målgrupper og tilbudstyper du går efter.

Du kan også oprette et CV her på Jobportalen uden at være tilmeldt som ledig. Er du i ansættelse, men ønsker at blive kontaktet i forbindelse med jobformidlinger, kan du oprette et CV her på jobportalen ved at benytte nedenstående link eller du kan oprette et CV på jobnet.dk, og få det importeret til Socialpædagogernes Jobspor. Vi vil så kontakte dig, hvis vi har en jobmulighed, der matcher dine ønsker.

Et godt CV

Når vi søger kvalificerede medarbejdere til en stilling, leder vi efter bestemte stikord i dit CV. Det er derfor vigtigt, at du udfylder dit CV på Jobnet udførligt.

Derfor anbefaler vi, at du under din erhvervserfaring uddyber, hvilke områder, målgrupper og særlige metoder eller tilgange du har arbejdet med. Derudover skal du udfylde kvalifikationer samt fagligprofil, for at vi kan være sikre på at kunne finde dit CV.

Bliv medlem