Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

Søg en ny medarbejder

Vi kender de socialpædagogiske arbejdspladser og deres behov, og vi kender de jobsøgende og deres kvalifikationer. Derfor kan vi finde det bedst mulige ansøgerfelt til de ledige stillinger og sikre en hurtig og effektiv rekruttering af arbejdskraft.

Find en ny medarbejder - eller den rigtige vikar
Ved hjælp af et effektivt match mellem arbejdsplads og jobsøgende, kan Socialpædagogernes Jobformidling være med til at sikre jer en kvalificeret kollega og medarbejder. Udover at rekruttere til faste stillinger og vikariater, så hjælper vi også med at finde en kvalificeret tilkaldevikar – vi formidler dog ikke fra dag til dag.

Kvalificerede pædagogiske medarbejdere
Det socialpædagogiske område er i udvikling, og det stiller krav til de jobsøgendes kompetencer, som ofte skal kunne træde til med kort varsel.

Jobsøgende hos Socialpædagogerne er oftest ledige og folk som ønsker at skifte job. Det kan også være medlemmer som er gået på efterløn eller studerende, som er interesserede i  tidsbegrænsede job, deltidsarbejde eller vikararbejde. 
De fleste ledige i Socialpædagogernes a-kasse har en kort ledighedsperiode, og kan derfor umiddelbart indgå i arbejdet. Andre har haft en længere ledighedsperiode og har måske brug for en kort indkøringsperiode.

Søg en ny medarbejder
Ansøgning om ny medarbejder bør være konkret og præcis i sit indhold og samtidig tillokkende for den rette medarbejder. Målet er naturligvis, at I får den bedste medarbejder til lige netop det aktuelle job.

Ønsker du at benytte Socialpædagogernes jobformidling, så udfyld nedenstående formular eller tast dit telefon- og postnummer ind til højre, så kontakter vi dig. 

Ring mig op

Jeg vil gerne høre mere om at søge en ny medarbejder.

Skriv dit telefonnummer i nedenstående boks.


Har arbejdspladsen overenskomst med SL

Du bedes meddele om arbejdspladsen har overenskomst med SL.

De data, du udfylder i formularen, vil blive behandlet fortroligt og uden videregivelse til tredjepart.
Læs mere om, hvordan vi behandler dine persondata.