Gå til indhold
Socialpædagogernes logo
Mit SL

Socialpædagogernes Pris

Socialpædagogernes Pris uddeles til en socialpædagogisk arbejdsplads eller en enkeltperson, der leverer høj kvalitet i arbejdet med borgerne og/eller styrker socialpædagogerne som faggruppe. Prisen vil blive uddelt på Socialpædagogernes kongres den 13. november 2024. Frist for indstilling er den 1. juni kl. 12.

Du kan nominere enkelte personer eller en arbejdsplads.

Prisen gives til en arbejdsplads eller en enkeltperson, der som fagligt fyrtårn i særlig grad har været med til at udvikle det socialpædagogiske arbejdsområde i retning af bedre støtte og udviklingsmuligheder for de børn, unge og voksne, der har brug for socialpædagogisk bistand, eller som har medvirket til at styrke Socialpædagogerne som faggruppe.

Ja. Man skal være medlem af Socialpædagogerne for at nominere til prisen.

En priskomité udpeget af hovedbestyrelsen i Socialpædagogerne udvælger op til fem nominerede, der går videre til afstemning i Socialpædagogernes hovedbestyrelse.

Prisen uddeles af hovedbestyrelsen på kongressen den 13 november 2024.

Vinderen offentliggøres på Socialpædagogernes kongres den 13. november 2024.

Prisen er på i alt 40.000 kr., som gives til fortsat udvikling af det gode socialpædagogiske arbejde.

Socialpædagogernes hovedbestyrelse vælger om prisen gives til én eller deles mellem flere prismodtagere.

Ja, du kan godt lave flere nomineringer, således at du fx nominerer en socialpædagog på én socialpædagogisk arbejdsplads og en anden socialpædagog på en helt anden arbejdsplads.

Bemærk at det ikke er dem, der har fået flest nomineringer, der vinder prisen.

Du skal udfylde en nomineringsblanket per nominering.

Nomineringsblanket

Indstil ved at udfylde denne blanket

Er der noget, som gør, at arbejdspladsen/personen udmærker sig særligt ift. at modtage prisen
Har arbejdspladsen/personen gjort en særlig indsats, er der iværksat særlige tiltag for at højne faglighed, er der tænkt nyt og innovativt osv. Beskrivelsen skal være fyldestgørende og tydelig i forhold til hvorfor denne arbejdsplads/person fortjener at blive nomineret til prisen. (Søg gerne inspiration i afsnittet: ”hvem kan jeg nominere til prisen”)
Beskrivelsen skal være fyldestgørende og understrege, hvorfor denne arbejdsplads/person fortjener at blive nomineret til prisen):
For at indstille en kandidat til Socialpædagogernes pris, skal du være medlem af Socialpædagogerne.

Du bedes skrive dit navn og kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig, hvis vi har uddybende spørgsmål til din indstilling. Hvis I er flere afsendere på samme indstilling, bedes I udvælge en kontaktperson.

Bliv medlem