Artboard 1icon_burger icon_checkmark icon_checkmark_red icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Mette Carlsen

Mc180.jpg
Enhed
A-kasse
Stilling
Jobkonsulent
Mobil 2084 6413
Direkte nr. 7248 6946
Email

Mette er uddannet pædagog og har arbejdet inden for det pædagogiske specialområde. Hun har en Diplomuddannelse i Uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledning.

Mette har været beskæftiget på netop det pædagogiske område - i kraft af hendes uddannelse - men har siden 2002 været beskæftiget i Socialpædagogernes a-kasse. I øvrigt har hun været hos Socialpædagogerne siden 1989 (først som faglig sekretær).

"Mit fokus i arbejdet er at afdække medlemmets kompetencer og vejlede, så hun ser mulighederne som kan føre til det næste job.

Som jobkonsulenter i a-kassen har vi et stærkt samarbejde med fagforeningn, og sammen medvirker vi i rotationsprojekter og andre tiltag som kan skabe arbejdspladser til ledige."