Artboard 1icon_burger icon_checkmark icon_checkmark_red icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Maria Hesselberg

MKH.jpg
Enhed
A-kasse
Stilling
Jobkonsulent
Mobil 6094 7296
Direkte nr. 7248 6969
Email

Maria er uddannet cand.pæd. i pædagogisk antropologi.

Maria kender til det socialpædagogiske arbejdsområde i kraft af et tidligere job, hvor hun har arbejdet med analyse af klubområdet i forhold til arbejdet med marginaliserede unge.

Maria kommer fra det private erhvervsliv og har været underviser/konsulent i en rådgivningsvirksomhed, hvor opgaverne bød på afklarings- og vejledningsforløb for fyrede og ledige og kurser for iværksættere.

Hos Socialpædagogerne løser Maria særligt følgende opgaver: Undervisning og foredrag, karriererådgivning, uddannelsesvejledning, telefonisk rådgivning, kompetenceafklaring: individuelt og i grupper samt udvikling af undervisningsmateriale og kursuskoncepter.

"Socialpædagogernes medlemmer er spændende at arbejde med og få til at se muligheder; det er meget tilfredsstillende netop at kunne koble arbejdstager og arbejdsgiver".