Gå til indhold

MedlemsPuls

Socialpædagogernes MedlemsPuls er et digitalt medlemspanel, hvor medlemmerne svarer på spørgsmål om faglighed og arbejdsforhold.

Som deltager i Socialpædagogernes MedlemsPuls vil du 4-8 gange årligt modtage et kort spørgeskema via e-mail.

Vi spørger til din holdning til aktuelle emner og lytter til den viden og erfaring, som du og andre medlemmer har inden for den socialpædagogiske verden.

Der trækkes lod blandt deltagerne om et gavekort på 500 kr. til Gavekort.dk fire gange årligt.

Ved at tilmelde dig Socialpædagogernes MedlemsPuls bliver du altså inddraget i vores socialpolitiske og fagpolitiske arbejde, og dine svar er med til at gøre din fagforening mere nærværende og relevant.

Når det er relevant, vil vi løbende holde dig opdateret om, hvordan dine besvarelser har indgået i vores arbejde. Som deltager vil du og dine svar selvfølgelig være anonyme – ligesom du altid kan framelde dig MedlemsPulsen igen.

VI PASSER GODT PÅ DINE DATA

Vi bruger spørgeskemaværktøjet SurveyXact, som er udviklet af Rambøll, til Socialpædagogernes MedlemsPuls. Vi bruger ikke dine indtastede oplysninger eller svar på spørgeskemaerne til andet end statistik, og MedlemsPulsen får ingen oplysninger fra vores medlemsregister.

Dine besvarelser af vores spørgeskemaer bliver behandlet anonymt, og vi sender hverken dine besvarelser eller dine oplysninger til vores medlemsregister. De opbevares i et sikret servercenter hos Rambøll, der heller ikke må bruge oplysningerne til andre formål. Det vil også sige, at hvis du ændrer en oplysning i medlemspanelet (fx e-mail), ændres den ikke automatisk i vores medlemsregister.

Bliv medlem