Artboard 1icon_burger icon_checkmark icon_checkmark_red icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

TR-efteruddannelse

Målgruppen for vores efteruddannelseskurser for tillidsrepræsentanter er TR på arbejdspladsniveau, fællestillidsrepræsentanter (FTR) og MED/SU-repræsentanter i hoved- og område-udvalg, der har gennemført basisuddannelsen eller tilsvarende.

Om efteruddannelsen

Hvert år udbyder vi efteruddannelseskurser til vores tillidsrepræsentanter, som har gennemfært basisuddannelsen. Hvert kursus kan have en specifik målgruppe, så det er vigtigt at du læser målgruppebeskrivelsen og tager stilling til, om kurset er relevant for dig.

Du har mulighed for at ansøge om flere kurser samtidig. Vi optager deltagere på kurserne efter "først til mølle-princip". Dog har tillidsrepræsentanter, som ikke har været på kursus inden for det sidste år, fortrinsret på kurserne. Derfor er det ikke sikkert, at du får opfyldt alle dine kursusønsker, selvom du er hurtig til at tilmelde dig. Besked om optagelse udsendes når tilmeldingsfristen er udløbet.

Tilmelding

Har du spørgsmål, skriv til kursustilmelding@sl.dk