Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

Benny Andersen

'Jeg vil sætte dagsordenen for medlemmerne'.

Benny Andersen genvalgt som forbundsformand. 

Hvad har været din største succes de forløbne to år?

Det har for det første været rørende at opleve, hvordan medlemmerne har tacklet corona med stor faglighed. Dernæst er det flot at se, at vi har fået sat de politiske dagsordner, vi ønskede – om kvalitet på socialområdet, evaluering af det specialiserede socialområde, tidligere anbringelser, revidering af socialtilsynene, uddannelseskrav på bo- og døgntilbud og stop for profit på udsatte. Nu skal vi score målene. Og så er det dejligt, at vi med projektet ’Vi er socialpædagogerne’ er blevet mere relevante for medlemmerne.

Hvorfor skal medlemmerne vælge netop dig?

De får en formand, der er klar 24/7 til at sætte dagsordenen for medlemmerne, både når det handler om deres arbejdsvilkår og arbejdsområde. Det lyder lidt poppet, men det kræver det.

Hvad er det vigtigste, du vil kaste dig over i en ny kongresperiode?

Øverst på min liste er at forhandle en god overenskomst for 2021. Så skal vi videre med ’Vi er socialpædagogerne’, så vi stadig er relevante for medlemmerne. Det skal vi også være for politikerne, sådan så når vi mødes igen i 2022, har vi ikke alene sat dagsordenerne, men også opnået målene med dem.